Literacum – NR. 11

 

ANUNȚ

Având în vedere că până la data-limită nu s-a întrunit un număr suficient de materiale care să corespundă exigențelor necesare, Centrul Studențesc de Cercetare Literacum amână publicarea numărului 11 al revistei sale online pentru anul viitor.

Apelul la contribuții cu lucrări în sfera tematicii inițiale, Pierderea și regăsirea eului, rămâne deschis până la data de 30 iulie 2022. Acestei teme îi este rezervată prima secțiune de revistă.

Cea de-a doua secțiune va prelua genericul ediției a IX-a a colocviului, Așteptarea: moduri și timpuri, și va cuprinde textele comunicărilor făcute în cele 8 întâlniri prevăzute de Centrul Studențesc de Cercetare Literacum pentru dezbaterea acestei teme în intervalul decembrie 2021-iulie 2022. Fiecare întâlnire va fi anunțată prin e-mail și FB, astfel încât toți doritorii să poată participa activ!

Așadar, următoarea apariție a revistei online „Literacum” va avea o tematică dublă și este reprogramată pentru noiembrie 2022. Pentru publicare, textele vor fi definitivate, în conformitate cu normele de pe site, până la 30 iulie 2022. 

Centrul Studențesc de Cercetare Literacum așteaptă contribuțiile voastre,  invitându-vă totodată la dezbaterile despre așteptare!